11 Eyl 2009

Twitter, happiness, love and scramble !

gün dağıtma günü değil ulaşcığım. kendini bir an önce toparlasan iyi olur. bir seneni daha aynı şekilde kaybetmek istemezsin değil mi?  bence istemezsin..
eylül ayınında ortasına geldik ve derslerine asılmanın vakti yavaştan geliyor. hayallerine ulaşmak için ufaktan bir adım atman bile yetecek belkide. çevrendeki bütün insanlar yavaş yavaş akıp gidiyor başka şehirlere yada senden gidiyorlar ve sen bu koca şehirde yakında yalnız kalacaksın.. bunuda istemezsin biliyorum. kendini arzuladığın yerde görmek istiyorsan eğer bir an önce aklını başına topla..
anadolu üniversitesi.. eskişehir.. yeni bir hayat.. bir kişi hariç kimseyi tanımadığın bir şehir ve üzüldüklerinin yanında hiç kalacak kadar mutlu bir yaşam sana uzak değil.. senin için şuanda yapman gereken tek şey gerçekten orada okumayı istemen.. istediğin zaman yapamayacağın hiç bir şeyin olmadığını ikimizde çok iyi biliyoruz..
yapacaksın değil mi.. her sabah yüzünü yıkarken aynada gördüğün o üniversiteye sadece kendin için kazanıp, orada hem siyasetini yapacaksın, hem öğrenimini tamamlayacaksın hemde mutluluğu tadacaksın saf olanından..
şuanda başka hayallerin, heyecanların peşinden koşmanın vakti değil..
senin için söylenenlerin yanlış olduğunu ve bunları söyleyenleri ortada göt gibi bırakmak için okuyacaksın o üniversiteyi. her insanın olduğu gibi seninde hayallerinin olduğunu, toz pembe bir yaşam sürmediğini herkese göstermenin tam vakti !!

Hayatın en az karanlık göründüğü kadar aydınlık..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder